Terug naar vorige pagina

Terug naar vorige pagina

SPECIALISATIE

KLEUREN

Highlights
Licht je haar op met highlights. Highlights geven je haar een fris en sunkissed effect. Met deze techniek kunnen verschillende kleuren mooi met elkaar geblend worden. Creëer diepte in het haar met lowlights. Een subtiel effect voor een warme of een koele ondertoon.

Babylights
Babylights zijn hele subtiele lights. Babylights zorgen voor een verfrissend effect zonder dat het direct opvalt dat je haren geverfd zijn. Het voordeel van babylights is dat uitgroei niet opvalt. Babylights zijn ‘face framed’. Dit houdt in dat de lights voornamelijk in het gezicht vallen voor het natuurlijke sunkissed effect, maar zitten ook door de rest van het haar.

Balayage
Balayage is een erg populaire verftechniek en zorgt ervoor dat er een zachte,subtiele overgang wordt gecreëerd. Met de balayage techniek zijn er veel verschillende effecten mogelijk. Er wordt met verschillende kleuren gewerkt voor een subtiel ombre of sombre effect. Ook kan het worden gecombineerd met babylights en face framing.

Root shadow
Root shadow houdt in dat er een ‘schaduw’ valt over de aanzet van het haar. Dit wordt gecreëerd door de aanzet in een donkerdere tint te verven als de lengtes en de punten. Dit geeft meer dimensie en diepte aan het haar. Een groot voordeel aan deze techniek is dat uitgroei nauwelijks opvalt.

 

Kleur specialisatie Vos